08/12/16

Just DIY στην εκπομπή “Από αγκάθι ρόδο” στην ΕΤ2 το Σάββατο στις 17:30

apo_agkathi_rodo_introΤο DIY αλλά και η απόφαση να φτιάξω αυτό το blog (ευχαριστώ Νίκη μου wink wink),  μου έχει φέρει πολλές χαρές, πολλά χαμόγελα, επαφή με υπέροχους ανθρώπους και πολλή γνώση. Που να φανταστώ ότι μέσα σε όλα τα παραπάνω θα έχω να λέω ότι το blog αυτό με έβγαλε στην τηλεόραση! Χα!

Που λες, στην ΕΤ2 υπάρχει η εκπομπή “Από αγκάθι ρόδο”, με παρουσιαστή το Γιώργο Πυρπασόπουλο,  η οποία έχει ως βασικό θέμα την επαναχρησιμοποίηση. Αναλύει το θέμα και διερευνά αναπάντεχες πτυχές της επαναχρησιμοποίησης με ευαισθησία και καλαισθησία. 🙂 Μπορείς να δεις τα προηγούμενα επεισόδια online εδώ.

Το επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο στις 17:30 έχει θέμα την επαναχρησιμοποίηση και το DIY. Είχα λοιπόν τη χαρά να με καλέσουν και η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία ήταν φανταστική.

Ξύπνησα το πρωί και ξαφνικά το σπίτι άρχισε να γεμίζει με ένα κεφάτο σούπερ συνεργείο με κάμερες, φωτογραφικές, αυτό το εξαιρετικά αστείο μικρόφωνο που μοιάζει με ξεσκονηστήρι (συγνώμη στους ηχολήπτες παγκοσμίως).  Το στήσιμο ξεκίνησε και ενώ η Μαντώ που κάνει το μακιγιάζ με έβαφε, ακούω μία εντελώς γνώριμη φωνή στο σαλόνι. Ήταν η φωνή του Γιώργου Πυρπασόπουλου. Πόσο σουρεάλ; Πες τώρα. Πριν τραβήξω την παρακάτω φωτό μάλιστα, τους ρώτησα όλους “Εεε, σας πειράζει να σας βγάλω μία φωτογραφία γιατί όλο αυτό είναι έξτρα σουρεάλ;”

apo_agkathi_rodo1

Κάναμε μία ωραία συνέντευξη, αλλά μη με πιέζεις δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα! Θα πρέπει να δεις την εκπομπή! Γενικά είδαμε ό,τι έχω φτιάξει και ακόμα παραπάνω (πχ την Tim Burton συλλογή), ήπιαμε καφέ, κουβεντιάσαμε και φτιάξαμε κι ένα DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο <3 Μεταξύ μας, να πω ότι ο Πυρπασόπουλος είναι εξαιρετικός τύπος, ευγενέστατος με πολύ χιούμορ και γενικά ωραία παρέα 🙂

apo_agkathi_rodo2 apo_agkathi_rodo3

Αυτή με την οποία χαμογελάμε (ειδικά εγώ σαν το χαζό) είναι η Βάσω, η υπεύθυνη παραγωγής, ατομάρα.

apo_agkathi_rodo4

Και η φανταστική Μαντώ

apo_agkathi_rodo6

Να και το δέντρο που φτιάξαμε

apo_agkathi_rodo_tree

Και με ένα μικρό twist στα φώτα

apo_agkathi_rodo_tree1

Και φυσικά έχουμε και trailer!! Αυτά! Άντε να έρθει το Σάββατο, έχω αγωνία 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.