30/05/16

Πώς μία ζωγραφιά μπορεί να σου αλλάξει τη διακόσμηση PART 1

Όλες οι αλλαγές ξεκινάνε από κάτι μικρό. Τουλάχιστον οι δικές μου αλλαγές στο σπίτι. Φτιάχνω πχ κάτι διακοσμητικό μικρό, μετά δε βρίσκω που να το βάλω, και φέρνω τούμπα όλο το σπίτι προκειμένου να βρω θέση.

Έτσι λοιπόν και αυτό το project. Όλα άρχισαν με την ιδέα που είχα να κορνιζάρω τις ζωγραφιές που έκανε ο ανηψιός μου για μένα. Δεν θα μιλήσω τώρα για το ταλέντο του, αλλά θα τα πούμε σε 15 χρόνια που θα είναι στη Σχολή Καλών Τεχνών (ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ). Ο Γιώργος λοιπόν είναι 6 χρόνων και μου έφτιαξε 2 ζωγραφιές στο ταξίδι που έκανα στη Νέα Υόρκη πριν λίγο καιρό (εκεί μένει ο αδερφός μου με τη φαμίλια).

Η μία ζωγραφιά είναι φυσικά ο Λεονάρντο από τα Χελωνονιντζάκια (ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ) και η άλλη είναι ο Jack Skellington από το Nightmare before Christmas (αυτό ήταν παραγγελιά – του έδειξα το τατουάζ μου και του είπα, ζωγράφισέ μου το Jack!)

ninjaturtles

JackSkellington

Τις έκοψα λοιπόν πρόχειρα, να φαίνεται το άσπρο γύρω γύρω και μετά τις κόλλησα σε μαύρο φόντο και τσουπ, μέσα σε κορνίζα.

ninjaturtles2jackskellington2

ninjaturtles3jackskellington3

Και αφού τα έφτιαξα και τόσο περήφανη ήμουν για τον ανηψιό μου, έπαθα πανικό: ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ;;;;;;

To be continued… με ένα επικό “πριν & μετά” της εισόδου του σπιτιού. 🙂

 

1 σχόλιο στο “Πώς μία ζωγραφιά μπορεί να σου αλλάξει τη διακόσμηση PART 1

  1. Πίνγκμπακ: Πώς μία ζωγραφιά μπορεί να σου αλλάξει τη διακόσμηση PART 2 | Just DIY_

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.