Sunday June 1st, 2014

Αερόστατα και Σύννεφα στην Κουζίνα

Δεν ήταν εύκολο να αποχωριστώ τη ζωγραφιά που μου κρατούσε παρέα για 4 χρόνια. Σήμαινε πολλά για μένα και μόνο καλές στιγμές έφερνε στο μυαλό μου. Ωστόσο οι στιγμές αυτές ανήκουν δυστυχώς στο παρελθόν και έτσι, πέρα από την ανανέωση που έπρεπε κάποια στιγμή να έρθει στο χώρο, είχε έρθει πια η ώρα να κλείσει κι ένας κύκλος.

Ο κύκλος έκλεισε και η κουζίνα βάφτηκε σβήνοντας με 3 χέρια πλαστικού χρώματος τη ζωγραφιά. Κάπως έτσι φώτισε πολύ ο χώρος, κάτι που μου είχε λείψει. Έτσι, διαπίστωσα ότι ήθελα κάτι χρωματιστό που όμως να μην είναι τόσο βαρύ ώστε να σκουραίνει τον τοίχο. Μετά από πολλή σκέψη και brainstorming με τη Δώρα, την partner in crime μου, αποφασίσαμε να μη ζωγραφίσουμε, αλλά να κάνουμε κολάζ και στη συνέχεια να το κολλήσουμε στον τοίχο. Και μετά από αρκετό χάζεμα στο πιντερεστ και λοιπά, μας ήρθε το αερόστατο! Φτάνει όμως με τα λόγια. Δείτε. 🙂

wall_deco1

Αν νομίζεις ότι το να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο κολάζ ήταν εύκολο, κάνεις λάθος! Το συγκεκριμένο αερόστατο μας πήρε τον περισσότερο χρόνο.

wall_deco2

Αφού τελειώσαμε μαζί το μεγάλο, ξεκινήσαμε να κάνουμε η καθεμία από ένα, πιο μικρό και πιο απλό.

wall_deco3 wall_deco4 wall_deco5

Στο ένα χρησιμοποιήσαμε τσόχα, ενώ στο άλλο, αφρώδες φύλλο που χρωματίσαμε.

wall_deco6

Αφού τα βάλαμε στον τοίχο, διαπιστώσαμε ότι κάτι μας έλειπε.. Δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα για συμπληρώσουμε με σύννεφα! 🙂

wall_deco7

Με χαρτοσακούλες και ριζόχαρτο ξεκινήσαμε τα σύννεφα. Με χρωματιστά χαρτιά φτιάξαμε τη χαρούμενη βροχή.

wall_deco8 wall_deco9wall_deco10 wall_deco11 wall_deco12 wall_deco13 wall_deco14 wall_deco15

Και κάπως έτσι ο τοίχος της κουζίνας φτιάχτηκε ξανά, έγινε χρωματιστός, έγινε χαρούμενος για να συντροφεύει τις ωραίες παρέες που έρχονται στο σπίτι. Και κάπως έτσι ανοίγουν νέοι κύκλοι στις ζωές μας, κύκλοι με ρίσκα, με αναμονή, με αγάπη και προσμονή για τα καλύτερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δωράκι μου, που είχε το κέφι και την όρεξη να φτιάξουμε και πάλι κάτι μαζί. Και πιο πολύ την ευχαριστώ γιατί έτσι, όσο μακριά και να είναι θα τη σκέφτομαι κάθε μέρα.

2 thoughts on “Αερόστατα και Σύννεφα στην Κουζίνα

  1. Pingback: 2014: Τα 6 πιο διαβασμένα post | Just DIY_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.