29/11/13

καδράκι. έτσι χωρίς λόγο.

Καμιά φορά εκεί που κάθομαι μου έρχονται διάφορες ιδέες για πράγματα που μπορώ να φτιάξω τα οποία όμως δεν έχουν ουσιαστική χρησιμότητα. Έτσι λοιπόν, κάποια στιγμή που έψαχνα κάτι στο χαμό των υλικών μου για χειροτεχνίες, βρήκα ένα μικρό καμβά που είχα (αλλά τον είχα ξεχάσει) όπως και τα αφρώδη φύλλα χειροτεχνίας που ήταν μερικά εκατοστά πιο δίπλα. Μια σατανική ιδέα γεννήθηκε και έτσι αποφάσισα να πειραματιστώ φτιάχνοντας ένα καδράκι με το όνομα του blog μου.

Παρακάτω θα δεις τα βήματα. Μπορεί να μην σου αρέσουν οι επιλογές χρωμάτων, γραμμάτων και λοιπά, αλλά σίγουρα μπορείς να πάρεις μια ιδέα για ένα customized δωράκι που μπορείς να φτιάξεις για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

kadraki1

Γράφεις ότι θέλεις πάνω στο αφρώδες φύλλο. kadraki2

 

Μετά κόβεις με ένα ψαλίδι (και κοπίδι για τις τρύπες) τα γράμματα. kadraki3

Μετά κάνεις τους σχετικούς πειραματισμούς πάνω στον καμβά και αποφασίζεις πως θα βάλεις τα γράμματα. Και αφού αποφασίσεις, κολλάς τα γράμματα με κόλλα. Απλή κόλλα, στικ. kadraki4

Και μετά… Χρώμα! Εδώ σε αφήνω να κάνεις ότι θες 🙂 Κοίτα μέχρι κάτω για να δεις το δικό μου αποτέλεσμα. Για τα τυπικά εγώ χρησιμοποίησα ακρυλικό χρώμα που δίνει το 3d εφέ. kadraki5 kadraki6 kadraki7 kadraki8

 

Αυτά λοιπόν, έτσι μια ιδεούλα για Κυριακή απόγευμα την ώρα που θα πίνεις ωραίο ζεστό καφέ με κουλουράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.