20/10/15

Sunday Crafty Sunday

Το πιασες ε; Το τραγούδι των U2 Sunday Bloody Sunday και λοιπά; Τέλος πάντων. Θέλω να σου πω ότι αυτή την Κυριακή 25/10, δε θα μελαγχολήσω παρόλο που αλλάζει η ώρα, δεν θα κάτσω σπίτι να δω τηλεόραση, ούτε καν να κάνω DIY, αλλά θα είμαι στη…..Drum roll….Α Γ Ω Ν Ι Α…. στη….Χειροτέχνικα! Τραλαλαλα!

Eκεί λοιπόν, πέρα από το ότι στάνταρ θα πάω νωρίτερα για να δω τι καινούριο υπάρχει σε υλικά για DIY και crafting, θα κάνω κι ένα εργαστήρι στο Ftiaxto.gr Craft Room της έκθεσης, με θέμα το πολύ αγαπημένο τσιμέντο! Θα μαζευτούμε λοιπόν εκεί, θα κάνουμε ωραία παρέα και φεύγοντας θα έχουμε μαζί κι ένα βάζο από τσιμέντο και θα είμαστε φοβεροί και τρομεροί που θα έχουμε καταφέρει μέσα σε μία ωρίτσα να έχουμε φτιάξει κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως όπλο αυτοάμυνας.  Αλλά να μην βάζω ιδέες!

(Να, κάτι τέτοιο θα φτιάξουμε)

cement_vase10

Το εργαστήριο ξεκινά στις 19:00 την Κυριακή και για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να δηλώσεις από πριν συμμετοχή στον υπεύθυνο που θα βρεις μπροστά στο Fti​axto​.gr Craft Room.  Η έκθεση θα γίνει στο Εκθεσιακό Περιστερίου . Γενικά δες το πρόγραμμα, γιατί έχει πολλά και ενδιαφέροντα workshops και παρουσιάσεις.

Αυτή την Κυριακή, ΜΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙΣ ! ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!1!1!1!!!

xeirotexnika-logo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.