19/01/18

just diy | STAR WARS βάφτιση!

Κανονικά θα έπρεπε να έχω βγάλει και καμιά how-to φωτογραφία, αλλά κοίτα τώρα να δεις, ήμουν και η νονά και η διακοσμήτρια! Οπότε όλο το crafting έγινε μεταξύ της κανονικής μου δουλειάς, της έρευνας για φόρεμα νονίστικο και χειμωνιάτικο, των αγορών για το μωρό και ενός γενικότερου δημιουργικού στρες. Έτσι που λες, ευτυχώς που κατάφερα να τα φωτογραφίσω πριν τα μεταφέρω στην εκκλησία!!

Θα σου πω πάντως ότι ήταν από τα πιο ωραία project που έχω κάνει, όχι μόνο επειδή αγαπώ πολύ τους κουμπάρους Νίκη & Κώστα και το φανταστικό ζουμπουρλούδικο μωρό τους, αλλά επειδή ήταν όλο star wars themed κι επειδή με άφησαν να κάνω ό,τι θέλω! Τραλαλαλα!

Όπως για παράδειγμα, την πιο ΕΠΙΚΗ ΛΑΜΠΑΔΑ

starwars_vaftisi_lampada

Στη λαμπάδα τύλιξα σκοινί που μου άρεσε, προσθέτοντας κόλλα κάθε τόσο. Για την Princess Leia  έκανα το σχέδιο/περίγραμμα (δεν το σχεδίασα εγώ!) με μολύβι σε κόντρα πλακέ το οποίο στη συνέχεια έκοψα με τη σέγα και στη συνέχεια την έβαψα. Για να ενώσω την Princess Leia με τη λαμπάδα, έβαλα και κόλλα αλλά άνοιξα και 2 τρύπες πάνω στο ξύλο, πέρασα ένα σκοινάκι και το έδεσα από την πίσω μεριά.

starwars_vaftisi_lampada_1

Επίσης, ΕΠΙΚΟ ΚΟΥΤΙ και πάλι από κόντρα πλακέ με μεντεσέδες. Για το όνομα έκανα στένσιλ (τύπωσα δηλαδή το όνομα κι έκοψα τα γράμματα, στη συνέχεια κόλλησα το χαρτί με χαρτοταινία πάνω στο ξύλο και το έβαψα με σπρέι). Τη γραμματοσειρά Star Wars μπορείς να τη βρεις σε διάφορα site και να την χρησιμοποιήσεις online. Εγώ μπήκα εδώ

starwars_vaftisi_kouti

Για τα σημαιάκια μη νομίζεις ότι χρησιμοποίησα κάνα φοβερό πρόγραμμα. Power point! Έπαιρνα δηλαδή τα γράμματα ένα ένα από το παραπάνω site που σου είπα, και τα έβαζα μέσα στα ροζ τρίγωνα που είχα σχεδιάσει.

starwars_vaftisi_simaiakia1

Αυτά πάνω κάτω. Ξέρω, δεν εξηγώ πολλά, αλλά υπόσχομαι όταν έρθει η Άνοιξη και η σεζόν Γάμος_βάφτιση θα κάνω φουλ βίντεο που θα εξηγώ τα πάντα για το πως να κάνεις μία τέλεια DIY φάβτιση που να μην πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου! Μέχρι τότε, μπορείς να μπεις εδώ και να δεις όλα τα άλλα video που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.