21/11/17

just diy | Πώς να φτιάξεις μία ξύλινη θήκη για περιοδικά

thiki_magazines

Άλλοι έτρεξαν στο Μαραθώνιο στις 11/11, άλλοι έκαναν DIY. Μάντεψε τι έκανα εγώ εκείνη την Κυριακή. Λοιπόν, το project ξύλινη εντυποθήκη είναι πολύ απλό και μπορείς να το δεις όλο στο βίντεο (μαζί με το σχετικό sing & dance καθώς τι να κάνουμε, την απολαμβάνω την κατάσταση, δεν μπορώ να κρατηθώ) , αλλά για κάθε περίπτωση σου έχω συνοπτικά και τις οδηγίες παρακάτω.

Θα χρειαστείς: 2 κομμάτια ξύλο της αρεσκείας σου, μία σέγα ή κάποιο άλλο πριονάκι χειρός που να σε βολεύει και ένα χάρακα.

Βρίσκεις το κέντρο της επιφάνειας, μετρώντας το μέσο από το πλάτος και το ύψος. Στη συνέχεια κόβεις από το κέντρο προς όποια πλευρά σε βολεύει και αφαιρείς ένα κομμάτι ίσο με το πάχος του ξύλου. Κι αν αυτά που γράφω δεν είναι πολύ κατανοητά, ελπίζω το παρακάτω να βοηθάει. Μετά τα κουμπώνεις μεταξύ τους σαν 3D παζλ! Τα ξύλα της συγκεκριμένης κατασκευής λέγονται OSB και η διάστασή τους είναι 45*35 έκαστο.

Screen Shot 2017-11-20 at 23.27.05

Cheers!

2 σχόλια στο “just diy | Πώς να φτιάξεις μία ξύλινη θήκη για περιοδικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.