07/05/17

Οι πιο crafty γάτες συναντούν τον Κεράση, στο πιο τέλειο δώρο

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να γράψω αυτό το post. Όχι μόνο επειδή δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω, αλλά επίσης επειδή κάθε φορά που το σκέφτομαι θέλω να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να πω την ιστορία και ας κλάψω πάνω από το πληκτρολόγιο, δεν πειράζει.

Που λες εγώ έχω μία φίλη, τη Νατάσα. Είναι φίλη φίλη, ξέρεις από αυτούς τους ανθρώπους που δίνεις κι ένα νεφρό γι’ αυτούς αν χρειαστεί (μακριά από μας βέβαια, αλλά you get it). Η Νατάσα λοιπόν με ξέρει πολύ καλά και ξέρει τι μου αρέσει, τι αγαπάω και τι με κάνει χαρούμενη. Ξέρει για παράδειγμα ότι αγαπάω τις γάτες μου, το Πριτσίνι και τη Λουκία. Και επίσης ξέρει ότι αγαπάω το comic του Παναγιώτη Πανταζή (aka Pan Pan) “Μαρμελάδα Κεράσι” που έχει ήρωα ένα γάτο, τον Κεράση και το κάτι-σαν-γατοκορίτσι-του, τη Φουφού.  Αν δεν το έχεις διαβάσει, ξεκίνα τώρα!

Εκεί λοιπόν, λίγο πριν το Πάσχα με παίρνει τηλέφωνο εκστασιασμένη και μου λέει “Πρέπει να σου δώσω το δώρο που σου πήραμε με το Θανάση (σσ. το έτερον ήμισυ). Πρέπει οπωσδήποτε να σε δω και να σου το δώσω. Δεν μπορώ να το κρατήσω εγώ για πάνω από 5 λεπτά πάνω μου”. Αρχικά νόμιζα ότι θέλει να μου δώσει κάτι παράνομο, αλλά δεν είναι τέτοια η Νατάσα. Βρισκόμαστε λοιπόν την ίδια μέρα κιόλας στο σπίτι μου. Αφού μαζευτήκαμε και λοιπά αρχίζω να ανοίγω το δώρο.

Ναι, υπάρχει και video-ντοκουμέντο!

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ PAN PAN! 

Ναι αλλά τι κάδρο.. Για δες το καλά.. Για δες ποιοι είναι πάνω.. Για δες τι λέει η πάνω από την πόρτα.. Γενικώς δες ρε παιδί μου. Δεν είχα δίκιο να βάλω τα κλάματα; Οι γάτες μου κάνουν παρέα με τον Κεράση και του Φουφού και συζητάνε σχετικά με ένα διαστημόπλοιο απλό! Δηλαδή αν είναι δυνατόν! Όπως καταλαβαίνεις η Νατάσα που είχε την ιδέα, συνομώτησε με τον Παναγιώτη για να δημιουργηθεί αυτό το αριστούργημα. Και δεν ξέρω τι με κάνει να χαίρομαι πιο πολύ, το ίδιο το κάδρο ή η σκέψη της φίλης μου. Μάλλον και τα δύο 🙂

kerasis1

Μετά που λες, αφού πέρασε το πρώτο σοκ, έπρεπε να το κάδρο να μπει σε περίοπτη θέση φυσικά. Οπότε άλλαξα όλη τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού.

Για να καταλάβεις, στον παρακάτω τοίχο είχα έναν τεράστιο χάρτη, τον οποίο έβγαλα και στη θέση του, στο κέντρο έβαλα τον αυθεντικό (yeeeeaaaah) Pan Pan μου, και γύρω γύρω άλλα αγαπημένα μου.  kerasis2

Και παρακάτω είναι οι γάτες μου, οι οποίες προφανώς ξεκουράζονται μετά από μία κοπιαστική μέρα κατά την οποία έφτιαχναν ένα απλό διαστημόπλοιο.

kerasis3

Και εδώ αγαπιόμαστε λιγάκι. 🙂

kerasis4

Αυτά! Νατάσα & Θανάση σας αγαπώ τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ για το πιο καταπληκτικό δώρο έβερ! <3 #σνιφ #κλαψ #λυγμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.