30/11/16

ΜΟΛΥΒΟθήκες στα Χανιά!

Ό,τι και να πω είναι λίγο για τους ανθρώπους, για το project, για τη δημιουργικότητα, για τη χαρά που μου χάρισαν οι ΜΟΛΥΒΟθήκες στα Χανιά. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω, προτείνω να διαβάσεις το προηγούμενο post για να πάρεις μία ιδέα! 🙂

Που λες, έφτασα την Παρασκευή το βράδυ στα Χανιά, η Κατερίνα ήρθε και με πήρε από το αεροδρόμιο και πήγαμε στο χώρο του TEDx απ’ ευθείας όπου και γνωρίστηκα με τα  υπόλοιπα παιδιά. Πρώτον απ’ όλους το Μιχάλη Φωτεινάκη που θα τρέχαμε το project μαζί και στη συνέχεια όλη την υπόλοιπη παρέα, την Έλλη, την Ιωάννα, το Μανώλη.

molyvothikes-chania1

Το πρωί γύρω στις 9 κάναμε τελικές προσθήκες, στήσιμο χώρου.

molyvothikes-chania2

Και δεν κρατηθήκαμε, φτιάξαμε και μερικές μολυβοθήκες μόνοι μας δοκιμαστικά.

molyvothikes-chania3

Ο Μιχάλης είχε φροντίσει να φέρει και πολλά μολύβια, χρωματιστά και όμορφα. Κατά τις 12 παρά ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται και μετά από μία μικρή εισαγωγή ξεκινήσαμε. Παίξαμε με τα εργαλεία αλλά και με τα σπρέι με τα οποία χρωματίσαμε τις μολυβοθήκες.

molyvothikes-chania4 molyvothikes-chania5 molyvothikes-chania6 molyvothikes-chania7

Η “πρεμιέρα” του project πήγε πολύ καλά. Είναι τρομερό να βλέπεις το κέφι των συμμετεχόντων όταν τους λές ότι φτιάχνουν κάτι για κάποιον άλλο, για ένα παιδί. Ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω τις ΜΟΛΥΒΟθήκες, ελπίζω να εξελιχθεί σε κάτι καλό, ελπίζω να μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο.

Το project ΜΟΛΥΒΟθήκες τελείωσε στα Χανιά, αλλά στην πραγματικότητα μόλις άρχισε! 

molyvothikes-chania8

Εξακολουθώ να περιμένω τις ιδέες σας στο [email protected] ή στην FB σελίδα. 🙂

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.