31/08/14

Laundry Room (aka Plystario) Make Over!

laundryroom_makeoverΤα πάντα που λες είναι θέμα απόφασης. Είτε είναι κάτι μικρό, είτε κάτι μεγάλο, αν δεν το πάρεις απόφαση, δεν θα το κάνεις. Έτσι που λες και με το πλυσταριό στο σπίτι μου…(αγγλιστί Laundry Room – καταλαβαίνεις, η λέξη πλυσταριό δεν γράφει καλά στα social media και στα blogs 😛 )

Παλιότερα ήταν δωμάτιο για καλεσμένους, με ένα κρεβάτι και λοιπά, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να το κάνω πλυσταριό κι έτσι έβαλα μέσα πλυντήριο/στεγνωτήριο και ό,τι άλλο σχετικό με καθάρισμα. Δεν έκανα από την αρχή σωστή δουλειά, κι έτσι τα βιβλία έκαναν παρέα στα απορρυπαντικά και γενικά είχε διάφορα άσχετα μέσα. Επίσης, το δωμάτιο ήταν βαμμένο κίτρινο/ώχρα κι επειδή δεν μπαίνει φως παρά μόνο από το  φωταγωγό, ήταν πολύ σκοτεινό. Παρακάτω οι σχετικές φωτό.. laundry before1 laundry_before 2 laundry_beforeΌμως, πριν από 2 εβδομάδες… ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Παρασκευή βράδυ με καύσωνα, αποφασίζω να το βάψω. Κακή απόφαση λόγω ζέστης, αλλά αφού το ξεκίνησα, δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Τελείωσα το βάψιμο το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι και πήρα το αμάξι και πετάχτηκα στο πράκτικερ να πάρω κάτι ραφάκια. Γύρισα, το έβαλα και άρχισα το στήσιμο του δωματίου.

Και κάπως έτσι… Τα-ταααααν!laundryroomΤην απλώστρα την είχα βάλει πριν από κάποιους μήνες και επίσης είχα φτιάξει και το κάδρο Laundry Room περίπου τον Ιανουάριο (μεγάλες προσδοκίες, καταλαβαίνεις)laundryroom_aplostra   laundryroom_table  laundryroom1laundryroom_rafi

 

Ανεξάρτητα από το ότι πια μου αρέσει πολύ περισσότερο, έχει γίνει πολύ περισσότερο λειτουργικό και βασικά αυτός ήταν ο στόχος!

 

1 σχόλιο στο “Laundry Room (aka Plystario) Make Over!

  1. Πίνγκμπακ: 3 κατευθύνσεις για εγγυημένη DIY αποτυχία | Just DIY_

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.