19/05/14

Ο φελοπίνακας : Νησίδες κουζίνας μπέιμπι!

Υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο που είναι αρκετά τυχεροί ώστε να έχουν μία καλοσχεδιασμένη κουζίνα, βολική για μαγείρεμα, με αρκετό χώρο σε πάγκους και τα λοιπά. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που η κουζίνα τους σχεδιάστηκε πιθανότατα για να κάνει κάποιος μαθήματα φοξ-τροτ, αλλά όχι για μαγείρεμα. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.. Έτσι λοιπόν, σύντομα στο πλάνο των DIY εργασιών θα προστεθεί και η δημιουργία μίας νησίδας, η οποία θα έχει για μένα κυρίως ρόλο πάγκου εργασίας (aka μαγειρέματος). Θα τη φτιάξω με το γαμπρό μου που είναι τσίφτης και καραμπουζουκλής και πιάνουν τα χέρια του. 🙂 Μέχρι όμως να τη φτιάξω, πρέπει να την ονειρευτώ, να την φανταστώ και σε αυτό το κομμάτι της διαδικασίας τα ίντερνετς είναι πολύ εύχρηστα. Έκανα μία έρευνα, τόσο για DIY νησίδες, όσο και για προϊόντα και εδώ λοιπόν θα βρείτε αυτά που μου δίνουν έμπνευση. Enjoy!

Λοιπόν, αυτή μου αρέσει πολύ, βέβαια εντάξει, παίζει και όλο το υπόλοιπο που προσφέρει στην εικόνα. Πηγή και πρέπει να είναι από παλιότερη συλλογή του Pottery Barn. Τρελαίνομαι για το σίδερο από πάνω που κρεμάς τα διάφορά σου.

kitchen_island1

Κι αυτό, μούτσο λάικ, δεν μπορώ να πω. Άσε που νομίζω πως η φίλη η Ana White, το έφτιαξε με τα χεράκια της. Μπράβο ρε Ana.

kitchen_island2

Αν ονοματίζαμε τις νησίδες με έμπνευση από ελληνικά νησιά, αυτή θα ήταν ξεκάθαρα η Κρήτη. Πηγή

kitchen_island3

Όπως έχει αποδειχθεί στο πρόσθατο παρελθόν, είμαι μεγάλη φαν του πρασινακίου. Επίσης, το κολπάκι στο πλάι για το χαρτί κουζίνας…νάαααις. Αυτό ήταν ήταν redo project.

kitchen_island4

Μου αρέσει το μπλε, μου αρέσει η επέκταση και φυσικά μου αρέσει το ροδάκι! Πηγή

kitchen_island5

Το φανταστικό με αυτό το project, είναι ότι αυτή η νησίδα ήταν πριν γραφείο. Πηγή pinterest

kitchen_island6

Έχει και κάτι ωραίες στο ικέα, δε λέω, αλλά είπαμε, είναι αλλιώς να κάνεις τα δικά σου.

Αυτά 🙂

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.