10/04/14

Λαμπάδες για μεγάλα παιδιά

Καμιά φορά πεινάς και λες «ας φτιάξω μια ομελέτα». Κοιτάς λοιπόν το ψυγείο σου και βάζεις στην ομελέτα ό,τι έχεις, χωρίς να ακολουθείς κάποια συνταγή. Λίγη φέτα, λίγη πιπεριά, κάνα κρεμμύδι, κάνα ζαμπόν, καμιά ντομάτα..τέτοια φάση. Καμιά φορά μπορεί να βγει νόστιμη, ενώ άλλες φορές μπορεί να την πετάξεις στα σκουπίδια και να παραγγείλεις πίτσα.

Κάπως έτσι που λες φτιάξαμε με την αγαπημένη μου φίλη Δώρα, τις λαμπάδες μας. Όχι, δεν βάλαμε ζαρζαβατικά και τυριά (αν και δεν είναι κακή ιδέα), αλλά ό,τι βρήκαμε στα crafting υλικά που έχω μαζέψει.

Αυτές οι λαμπάδες δεν είναι για το βαφτιστήρι σου. Εάν το βαφτιστήρι είναι μικρό, πας και αγοράζεις λαμπάδα με το παιχνίδι που θέλει! Αυτό είναι που θα σε κάνει σωστό νονό/νονά. Αν το βαφτιστήρι είναι μεγάλο, πάνω από 15 δηλαδή, μπορείς να του φτιάξεις κάτι τέτοιο, αλλά θα πρέπει να του δώσεις και κάνα φράγκο. Και αυτό σε κάνει σωστό νονό/νονά.

Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε, πρέπει να σου πω πως το post τούτο δεν αποτελεί tutorial, καθώς δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου δείξω. Ο μοναδικός στόχος είναι ίσως να πάρεις λίγη έμπνευση και να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου ενήλικη λαμπάδα με ό,τι έχεις διαθέσιμο. Εμείς για παράδειγμα είχαμε πινέζες, βίδες, κλωστές και σπάγγο και κέφι!

Γιου λάικ;;;;;

xeiropoiiti_lampada1

xeiropoiiti_lampada2 xeiropoiiti_lampada3xeiropoiiti_lampada4xeiropoiiti_lampada5xeiropoiiti_lampada6xeiropoiiti_lampada7xeiropoiiti_lampada8xeiropoiiti_lampada9

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.