03/03/14

Σπίτι είναι…

Πολλά τα inspirational quotes που βρίσκουμε στο pinterest και πολλά τα καδράκια που γράφουν διάφορα για το τι σε κάνει να νοιώθεις σπίτι. Πχ “Home is where I am with you” ή “Home is where I dream” και λοιπά ρομαντικά. Κι επειδή τόσο ρομαντζάδα δεν την σηκώνω ρε παιδάκι μου (όχι μωρέ, μια χαρά τη σηκώνω τη ρομαντζάδα, απλά όχι στα καδράκια) αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς δικό μου. Home is λοιπόν, where this frame is. Σπίτι είναι όπου βρίσκεται αυτό το καδράκι.

Με έμπνευση από την αγαπημένη φίλη και θεά designer kanella και τα κεντήματά της σε διάφορα υλικά, είπα να πειραματιστώ κι εγώ. Τα γράμματα τα σχεδίασα πάνω στο χαρτί (σκληρό χαρτί ζωγραφικής που κάποτε είχα αγοράσει στην Ολλανδία το οποίο είναι και κάπως σαγρέ) μετά πάνω στα γράμματα έκανα τρυπίτσες με μια καρφίτσα ανά διαστήματα κι έπειτα ξεκίνησα το κέντημα. Το έκανα λίγο παλιά αυτό και δεν έχω φωτό με τιουτόριαλ, αλλά κέντημα σε χαρτί είναι μωρέ, δεν είναι δύσκολο 🙂 home is home is1 home is2 home is3

Σπίτι είναι όπου είμαστε εμείς. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.