23/12/13

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση..της τελευταίας στιγμής!

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στα Χριστούγεννα είναι το ότι έχω χρόνο. Χρόνο να ψάξω, χρόνο να φτιάξω, χρόνο να βάψω, χρόνο γενικά! Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτή την περίοδο έχουν τακτοποιημένο σπίτι, με κουραμπιέδες και μελομακάρονα πάνω στα τραπέζια, έτοιμο να δεχτεί καλεσμένους. Όχι όμως και το δικό μου: το δικό μου σπίτι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα γιατί απλώνω μπογιές, πινέλα, σύνεργα και το μετατρέπω σε εργαστήριο κανονικό. Μιας και σήμερα ξεκινά και επίσημα η άδειά μου, μάζεψα έτσι για να δεις λίγο, μερικές ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, που κατά τα γνωστά, θα κάνεις μόνος/μόνη σου έστω και τελευταία στιγμή!

En-joyyyy

DIY-Pine-Cone-Xmas-Tree-5 Tutorial εδώ

xmastreecolors Α, ωραίο το πομ πομ, δεν μπορείς να πεις! Γλυκουυλι! 

3-christmas-trees

Αν έχεις έναν άδειο τοίχο, μπορείς να το κάνεις με χαρτοταινία ή κάτι τέτοιο και μια κορδέλα ή στολίδια του γούστου σου. Πηγή.

holiday-crafts-31

Δεντράκι από χαρτί. Εύκολο και καλό και για παιδάκια. Πηγήbutton_snowman

Άμα πιάνει και λίγο το χεράκι σου με βελόνες, κλωστές και κουμπιά μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο. ΠηγήChristmas-Gallery-Wall

Πήρες άδεια; Έχεις χρόνο; Αυτό το πρότζεκτ του Χριστουγεννιάτικου τοίχου είναι για σένα. 🙂felttree

Έχεις παιδιά; Τότε αυτό το δέντρο από τσόχα και στολίδια με βέλκρο είναι ό,τι πρέπει για σένα! Το πιτσιρίκι σου θα μπορεί να το στολίζει και να τα ξεστολίζει ασταμάτητα 🙂

buttons

Και ακόμα ένα εύκολο diy με κουμπιά 🙂

Αυτά για την ώρα! Πάω σπίτι, έχω ένα έπιπλο να βάψω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.