14/09/13

Give μπαλτάς a chance!

Μηηηηη! Μην πετάξεις τον μπαλτά που βρήκες σε ένα συρτάρι ο οποίος έχει την ίδια ηλικία με σένα και δεν κόβει ούτε για να σώσει τη ζωή του.

Η αλήθεια είναι πως εγώ τον πέταξα, αλλά μετά από 5 λεπτά και ένα τσαφ καλλιτεχνικοδιακοσμητικού οίστρου, το μάζεψα από τα σκουπίδια. Θέλεις η επιρροή από τον Tim Burton; Θέλεις η επιρροή από τη μαμά και το «δεν πετάμε τίποτα»; Ό,τι και να ήταν πάντως, η ζωή του μπαλτά σώθηκε.

Η ιδέα ήρθε αυτόματα. Σπρέι + διάφορα αντικείμενα = LFE.

Τύλιξα τη λαβή με μια σακούλα, το έβγαλα στο μπαλκόνι, έστρωσα 2 εφημερίδες κάτω και το έβαψα. Ένα φσιτ από την μία μεριά, αφήνεις να στεγνώσει καλά, γυρνάς από την άλλη και επαναλαμβάνεις. Στην προκειμένη χρειάστηκαν 2 χέρια φσιτ για βγει ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Όπως και να΄χει, πάντα προσοχή στις οδηγίες χρήσης πάνω στο σπρέι, για να μην σου στάξει η μπογιά κλπ κλπ.

Και έτσι τώρα, περήφανος ο μπαλτάς στέκεται στον τοίχο μου, πάνω από τον πορτοκαλί πίνακα της Εύας, να δίνει την απαραίτητη μακάβρια νότα στη διακόσμηση.

μπαλτάς

Τώρα, μετά από τον μπαλτά, όπως καταλαβαίνεις ακολούθησαν κι άλλα μικροπράγματα. Η κουτάλα βέβαια, που θα δεις παρακάτω δεν ήταν για πέταμα, αλλά είχα 2-3, και λέω οκ, πόσες κουτάλες χρειάζεται 1 σπίτι; Μετά καρφάκι και κρέμασμα στον τοίχο. Τσσσσσσς!

κουταλα1

(Πάντως αν προσέχεις να μη βουτήξεις την κουτάλα μέσα στην κοτόσουπα, μια χαρά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις)

κουταλα2

Αυτά. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.