12/09/13

Επιτέλους It’s a girl !

Στην οικογένειά μου μέχρι τώρα, όλα τα καινούρια μωρά γεννιούνται αγόρια. Δηλαδή έχουμε ήδη 3 αγόρια και  1 αγόρι στην κοιλίτσα της Αφροδίτης, της νύφης μου. Επίσης, ο αγαπημένος φίλος ο Αντρέας με δύο παιδιά (που βάφτισα και το ένα), πάλι αγόρια.

ΟΜΩΣ κυρίες και κύριοι, έχουμε κι ένα ακόμα στην κοιλίτσα της αδερφής μου…που ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ! ! ! Επιτέλους θα μπορούμε να βγάλουμε το άχτι μας με διάφορα φορεματάκια και στολίδια και τα λοιπά. Πριν απ’ όλα όμως, πρέπει σε συνεργασία με την αδερφή μου να ασχοληθούμε με το δωμάτιο του μωρού κοριτσιού μας! <3

Οπότε θα αρχίσω σιγά σιγά να μαζεύω πραγματάκια diy και διακοσμητικά που μου αρέσουν και έτσι όταν έρθει η ώρα, θα είμαι έτοιμη να πάω να το φτιάξω! Προγραμματισμός, όχι μαλακίες.

Λοιπόν, απ’ ότι μαθαίνω , ένα μωρουδίστικο δωμάτιο πρέπει να έχει μία καλή πολυθρόνα για τη μαμά και το θηλασμό, ένα έπιπλο αλλαξιέρα ή κάτι τέτοιο και κούνια προφανώς. Επίσης, πρέπει να είσαι και πολύ προσεκτικός με το τι χρώματα θα βάλεις μέσα, πχ να μην βάλεις κόκκινο έντονο, εκτός αν δε σε πειράζει να βγει το παιδί κάπως νευρικό και να έρθει να σε πνίξει στον ύπνο σου.

Επίσης, να πούμε και κάτι άλλο. Ό,τι διακοσμητικό κάνουμε στα μωρουδίστικα δωμάτια, το κάνουμε για να γουστάρουμε εμείς.. είναι προφανές ότι το μωρό δεν θα ενδιαφερθεί για οτιδήποτε άλλο από το να φάει, να κάνει νούμερο 2 και να κοιμηθεί. Και τώρα που το παραδεχτήκαμε αυτό, πάμε να σου δείξω μερικά δωμάτια που πάρα πολύ μου αρέσουν και μου δίνουν έμπνευση.

Enjoy!

babygirlroom1

Αυτό με τα κλαράκια που κρέμεται, πολύ ωραίο. Αλλαξιέρα νάις, συρταριέρα όλσο νάις. Πηγή φωτό

babygirlroom2

Με μία μικρή διαφορά στο μέγεθος του κρεβατιού κι έμενα άνετα εκεί μέσα. Πηγή φωτό

babygirlroom3

Λίγο ροζ και καλό. Και αυτές οι βλακειούλες στον τοίχο είναι όμορφες. Πηγή φωτό

babygirlroom4

Λατρεύω επιπλάκι. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια στα εξ αμερικής μπλογκζ. Επίσης, αυτό το κάτι σαν κλουβί γουατέβα είναι όμορφο και φαίνεται εύκολο να το φτιάξεις μόνος σου. Πηγή φωτό

babygirlroom6

Αχ ρίγα, αχ καφέ χρώμα! Και λίγο πιο σύγχρονο έπιπλο βέβαια. Πηγή φωτό 

babygirlroom7

Οι σιδερένιες κούνιες είναι τέλειες!!! Και το βαλιτσάκι! Και το λαγουδάκι! Και το αλογάκι! Πηγή φωτό 

babygirlsroom5

Και τέλος κάτι πιο απλό και εύκολο και μάλλον προσιτό. Πηγή φωτό 

Αυτά. <3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.