23/03/17

Καρέκλα με ανατροπή!

Όταν μου έστειλε μήνυμα ο παιδικός φίλος και γείτονας Σωτήρης, λέγοντάς μου ότι έχει κάτι καρέκλες καφενείου που σκέφτεται να πετάξει, μάντεψε τι του είπα..

Οι καρέκλες λοιπόν που βλέπεις παρακάτω ήρθαν στη ζεστή μου αγκαλιά, έτοιμες να αναγεννηθούν!

chair1

Ξεκίνησα με τη δυσκολότερη για να καταλάβω πόσο μεγάλο θα ήταν το challenge. Είχε τόση μπογιά πάνω, σπρέι πάνω σε σπρέι και άστα να παν στο διάολο. Παρόλ’ αυτά, με το πιστόλι θερμού αέρα έγινε δουλίτσα και μάλιστα γρήγορα, σε περίπου δηλαδή 2 ώρες είχα αφαιρέσει το 95%.

chair2

Στη συνέχεια ξεκίνησα με το τριβείο. Παρόλο που το αρχικό πλάνο ήταν να τη βάψω από την αρχή και να την κάνω χρωματιστή με πλακάτο χρώμα, έσκασε ανατροπή! Διαπίστωσα που λες ότι αυτό το βρώμικο/φθαρμένο, αλλά συνεπές σε κάθε περίπτωση αποτέλεσμα, κάπως άρχισε να μου αρέσει. Η τελειότητα άλλωστε είναι κάτι που σπάνια επιδιώκω σε αυτά τα “πριν και μετά”.

chair3

Οπότε έτσι που ήταν, το πέρασα 2 χέρια άχρωμο βερνίκι και το άφησα για καμιά βδομάδα χωρίς να το κοιτάξω ξανά. Στη βδομάδα πάνω που το ξαναείδα διαπίστωσα ότι μου λείπει μία τσαχπινιά. Γιατί που πας μαντάμ με μπλογκ χωρίς τσαχπινιές; Οπότε έκανα στα πόδια της καρέκλας ένα κίτρινο όμπρε με σπρέι!

chair4

Και μετά το διακόσμησα και λίγο, για χάρη της φωτογράφισης!

chair5

Αυτά! Άντε τώρα να δω τι θα κάνω με τις άλλες δύο! Καμιά ιδέα;

1 σχόλιο στο “Καρέκλα με ανατροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.