07/01/16

Ο φελοπίνακας: Τηλεόραση, Netflix και διακόσμηση

Λοιπόν, όπως είπαν αρκετοί φίλοι στο FB, “ήρθε το Netflix, αντίο ζωή”. Και επειδή εντάξει, αν είναι να γίνουμε φυτά τουλάχιστον ας το κάνουμε με στυλ, αποφάσισα σήμερα να βρω κάποια από τα πιο ωραία σταντ τηλεόρασης και γενικώς κάποιες ωραίες συνθέσεις καθιστικού που περιλαμβάνουν φυσικά και το κουτί του διαβόλου που τόσο αγαπάμε. Όχι, δεν θα βλέπουμε τηλεόραση όμως, θα βλέπουμε netflix και αυτό ομολογουμένως θα μας κάνει λιγότερο losers 😛

1 – Αυτό είναι ένα έπιπλο ντιζαϊνάτο κλπ. Σε ένα μαγαζί το βρήκα, αλλά απ΄ότι είδα έχει εξαντληθεί. Βέβαια, αν είσαι DIYer, δεν πρέπει να είναι και πολύ δύσκολο να φτιάξεις μόνος σου ένα τέτοιο έπιπλο.

tv1

tv2

2 – Και γκικ και ιντελεκτουέλ. Δύο σε ένα. Θέλεις να εντυπωσιάσεις την παρέα; Το κλείνεις, δείχνεις τα βιβλία και τους λες με καμάρι “Τσκ τσκ, μα εγώ δεν έχω τηλεόραση”. Μετά η παρέα φεύγει, το ανοίγεις, το netflix μένει για πάντα ανοιχτό και δεν ξαναβλέπεις τους φίλους σου ποτέ. Στέλνεις ένα γράμμα σε όλους και τους λες ότι πήγες στο Μάτσου Πίτσου και να μην σε περιμένουν σύντομα.

tv3

3 – Τάβλες & τσιμεντόλιθοι. Τα βασικά δηλαδή. Μετά χρειάζεσαι μία τηλεόραση, μία σύνδεση στο ιντερνετ, ένα καναπέ, ένα ψυγείο και λογαριασμό για online delivery. Δεν έχεις φίλους, μόνο γνωστούς. 😛

tv4

4 – Λοιπόν, αυτή η φάση με τον ξύλινο τοίχο ως back ground μου αρέσει πάρα πολύ, με χωρίς τηλεόραση! Δες μερικές εφαρμογές.

tv6

Πηγή (αυτό είναι και DIY!)

5 – Εντάξει, αυτό το έβαλα για να γελάσουμε, διότι ναι μεν απίθανο, άπιαστο όμως δε. Τι να κάνεις, αυτοί οι πλούσιοι μίνιμαλ τύποι στην Κοπεγχάχη κάνουν και κάτι τέτοια και σκάει κι εμάς το χειλάκι μας. Είμαι σίγουρη ότι αυτοί δεν βλέπουν νετφλιξ, αλλά φωνάζουν τους ηθοποιούς σπίτι για live  performance.

tv7

6 – Εδώ η τηλεόραση είναι κάτι σαν έργο τέχνης, μάλλον έτσι το είδε ο ποιητής. Βέβαια κινδυνεύεις με επιληπτική κρίση ξέρω γω με όλα αυτά γύρω γύρω, αλλά είναι συμπαθητικούλι, νο;

tv8

Λοιπόν αυτά στο περίπου. Επειδή εμένα το στήσιμο της τηλεόρασής μου είναι ένα χάλι, με ένα βλαμμένο τραπέζι μαύρο από κάτω και επίσης τίγκα στο καλώδιο, δεν θα στο δείξω. Όμως, όταν το φτιάξω και είμαι έτοιμη να σε εντυπωσιάσω θα κάνω ένα “πριν & μετά”.

Cheers & καλή θέαση! 🙂 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.