12/12/13

Χριστουγεννιάτικο Δεντρο με Βιβλία ;)

Το Bob του the BeanCast τον γνώρισα μέσω twitter  το 2010 νομίζω, καθώς τον ακολουθούσα για την επαγγελματική του ιδιότητα, το marketing. Μια μέρα δεν θυμάμαι γιατί, αλλά κάτι του είπα και του πρότεινα να του μάθω ελληνικά μέσω twitter. LOL, φυσικά δεν γίνεται αυτό, αλλά ΟΚ, είχα την πρόθεση 🙂

Όπως και να’χει το 2012 στο ταξίδι που έκανα με τη φίλη μου την Άρτεμις στη Νέα Υόρκη, του πρότεινα να βρεθούμε. Έτσι κι έγινε! Βρεθήκαμε ένα μεσημέρι, φάγαμε χούμους, ήπιαμε μπλάντι μέρι και μιλούσαμε (αν έχεις το θεό σου) για marketing, την οικονομική κατάσταση σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη και λοιπά. Α, είπαμε και για το GOT το οποίο εγώ τότε δεν έβλεπα καν.

Έτσι λοιπόν ο Bob είναι στην ιντερνετική μου καθημερινότητα (ή μάλλον καθ-νυχτότητα με τη διαφορά ώρας) και έτσι βλέπω τα project του, την κόρη του, τις βόλτες του και τα λοιπά.

Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να ανεβάσω το δεντράκι του! Ένα δεντράκι με βιβλία, κουτιά φωτάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Να μια ιδέα που δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο με βιβλία, αλλά με διάφορα αγαπημένα αντικείμενα.

Bob's_tree

Δεν είναι όμορφο; Ευχαριστούμε Bob!

Thank you Bob! No worries, I only say good things about you! Merry Christmas to you, your family and friends!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.